Met veel passie werken wij samen om nét iets meer te bieden op vlak van horizontale boringen.

Doorheen de groei zijn er bepaalde waarden naar boven gekomen op verschillende momenten. Passie was er van in het begin. Er zijn verschillende ploegen , er zijn de medewerkers binnen, er zijn de verschillende business units. Op deze manier kent ieder van ons zijn focus en zijn verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk zijn “ wij samen “ één grote vloot  en daarin zit de kracht om de woelige oceaan of markt te trotseren. Met nét iets meer bedoelen we zowel kwaliteit, veiligheid, service, … Concreet willen we een stapje verder gaan dan de “vanzelfsprekende” kwaliteit, veiligheid, service. Concreet zorgen we op de werf voor afgeplakte buizen (volgens werkinstructie), correcte signalisatie, afspannen van putten, boorcurves digitaal aanleveren, …Wij staan voor horizontale boringen, en niet alleen horizontaal gestuurde boringen.

 

Op de meest economische manier plaatsen we voorzieningen met een minimum aan hinder voor de omgeving.

Op de meest economische manier wil niet alleen zeggen verspilling vermijden. Het staat ook voor : ons machinepark up to date houden met steeds de nieuwste ontwikkelingen, groeien in onze persoonlijk know how op boortechnisch vlak en als totale organisatie continu verbeteren in al onze processen. Allerlei voorzieningen, niet alleen nutsvoorzieningen maar ook leidingen voor geothermie, drainageleidingen. Met een minimum aan hinder voor de omgeving…We steken niet zomaar een zwarte buis in de grond. We zorgen ervoor dat natuurgebieden behouden kunnen blijven, winkelcentra geen hinder ondervinden ,... Stel je eens voor dat bij elke boring die we doen, de weg/hindernis opengebroken moeten worden, we zouden nóg veel meer in de file staan. Als de techniek die we toepassen niet zou bestaan, dan zouden wij, onze familie en vrienden en de rest van de maatschappij veel meer hinder ondervinden.

 Hierin verder groeien is onze missie, met de focus op:

  • Communicatie;
  • Stabiliteit;
  • Respect voor iedere betrokkene;
  • Werkvreugde.

 

COMMUNICATIE

Met een paar mensen weet en hoort iedereen alles van mekaar zonder er bij stil te staan maar met 40 mensen is het nodig hier meer aandacht aan te besteden. Ook extern naar klanten en leveranciers is een goede communicatie belangrijk.

STABILITEIT

Onze missie is inderdaad verder groeien maar we gaan het stap voor stap aanpakken.

RESPECT

Iedereen die bij ons betrokken is, verdient wederzijds respect. Zowel collega’s onder elkaar, naar buiten toe onze leveranciers, onze klanten, materiaal waardig behandelen, …

WERKVREUGDE (EVENWICHT)

Passie is er van bij het begin bij maar aandacht voor werkvreugde en evenwicht is iets waar we de laatste jaren meer bij blijven stilstaan. Door onder andere het evenwichtig werken, gaan we ook met meer plezier werken.